QUI SOM?
Som una entitat privada sense ànim de lucre creada el 9 d’octubre del 2008 per iniciativa dels familiars de persones diagnosticades d’un trastorn mental  que residien a la comarca de la Noguera. L’entitat es troba inscrita en el Registre d’associacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 37.843.

Neix amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats que presentaven les persones amb un diagnòstic de salut mental en aquell moment i, també, per tal de crear un espai de trobada i ajuda pels familiars. Des dels seus inicis hem anat millorant l’oferta de serveis dirigits a potenciar l’autonomia i l’activitat social i comunitària de les persones. En aquest sentit es continua treballant per tal de posar en marxa nous projectes i activitats.

Actualment,  formem part de la Federació Salut Mental Catalunya i de la Confederació Salut Mental Espanya. I també, de la Coordinadora d’Entitats de Salut Mental i Addiccions de les Terres
de Lleida, des de la seva constitució el 8 de juliol de l’any 2010.

OBJECTIUS

  • Donar suport, acompanyar i promoure la recuperació de les persones afectades per algun trastorn mental i de les persones que en tenen cura.
  • Fomentar la inclusió social de les persones que pateixen un trastorn mental sever mitjançant un acompanyament psicosocial.
  • Vetllar per la defensa i promoció dels drets i deures de les persones.
  • Sensibilitzar a la societat sobre la realitat de la salut mental afavorint trencar estereotips i l’estigma associat

ORGANIGRAMA